Bemutatkozás

Iskolánkról: Iskolánk 2011. júniusában kapta meg a szakhatósági engedélyt az iskolarendszerű képzésre. Szeptembertől esti közép- és emelt szintű képzéseinkre várjuk a legalább érettségivel rendelkező érdeklődők jelentkezését. 2022 szeptemberétől Gimnáziumi oktatást is folytat a szakmai képzéseken felül. Munkatársaink sok éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek az oktatás, felnőttoktatás területén. Képzéseink Budapest (esti gimnázium) és Debrecen belvárosában, tömegközlekedéssel és gépkocsival is könnyen megközelíthető, jól felszerelt épületben működnek.

KÉPZÉSEK DEBRECENBEN

– Esti munkarendű gimnázium (Kattints ide a részletekért!)

KÉPZÉSEINK DEBRECENBEN

– Gyógymasszőr (Kattints ide a részletekért!)

– Egészségügyi asszisztens (Kattints ide a részletekért!)

– Általános ápoló (Kattints ide a részletekért!)

– Fogtechnikus (Kattints ide a részletekért!)

– Szociális és rehabilitációs szakgondozó (Kattints ide a részletekért!)

– Radiográfiai szakasszisztens (Kattints ide a részletekért!)

– Erősáramú elektrotechnikus (Kattints ide a részletekért!)

DIÁKJAINK JUTTATÁSAI

Tanulmányaik megkezdésekor valamennyi tanulónk diákunk diákigazolványt kap (korhatártól függetlenül), a szülők pedig igénybe vehetik 20 éves korig a gyermekük után járó családi pótlékot. A képzést lezáró szakmai vizsgát sikerrel teljesítők államilag elismert bizonyítvány és szaktudás birtokosaivá válnak. A választott nyelven, nyelveken Europass bizonyítvány-kiegészítőt igényelhetnek.

Különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az iskolánkban megszerzett szaktudás a munkaerőpiacon valóban hasznosítható legyen. Ezt egyrészt azzal biztosítjuk, hogy a nálunk tanító szaktanárok nagy része gyakorlott, sikeres szakember, másfelől pedig képzési kínálatunk folyamatosan követi a munkaerőpiac változásait. Nyitott szemmel járunk a világban, követjük a jogszabályváltozásokat, követni tudjuk a változásokat, ennek köszönhetően igyekszünk megfelelni a hallgatói- és munkaerő piaci igényeknek.