gurusky-telefon-ikon Telefonszám: +3652415628    gurusky-email-ikon E-mail: gorogdemeter@gmail.com  gurusky-hely-ikonHol vagyunk: Debrecen

Bemutatkozás

Bemutatkozás

Iskolánkról: Iskolánk 2011. júniusában kapta meg a szakhatósági engedélyt az iskolarendszerű képzésre. Szeptembertől esti gimnázium és szakmai képzéseinkre várjuk a jelentkezését. Az év további részében minden érdeklőt szeretettel várunk felnőttképzés keretein belüli képzéseinkre. Munkatársaink sok éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek az oktatás, felnőttoktatás területén. Képzéseink Budapest (esti gimnázium) és Debrecen belvárosában, tömegközlekedéssel és gépkocsival is könnyen megközelíthető, jól felszerelt épületben működnek.

KÉPZÉSEK DEBRECENBEN

– Esti munkarendű gimnázium 

Iskolarendszerű szakmai oktatás:

– Gyógymasszőr Rehabilitációs terapeuta

– Általános ápoló

– Fogtechnikus

– Villanyszerelő

Felnőttképzés:

– Talpmasszőr

– Dajka

– Pedagógiai munkatárs (Gyógypedagógiai asszisztens)

– Montessori módszer lépésről, lépésre

– Gyógyászati segédeszköz forgalmazó

– Személyi edző

– Regeneráló wellness szakember

DIÁKJAINK JUTTATÁSAI

Iskolarendszerű képzésünk esetén tanulmányaik megkezdésekor valamennyi tanulónk diákunk diákigazolványt kap (korhatártól függetlenül). A képzést lezáró szakmai vizsgát sikerrel teljesítők szakmai bizonyítvány és szaktudás birtokosaivá válnak. A választott nyelven, nyelveken Europass bizonyítvány-kiegészítőt igényelhetnek.

Különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az iskolánkban megszerzett szaktudás a munkaerőpiacon valóban hasznosítható legyen. Ezt egyrészt azzal biztosítjuk, hogy a nálunk tanító szaktanárok nagy része gyakorlott, sikeres szakember, másfelől pedig képzési kínálatunk folyamatosan követi a munkaerőpiac változásait. Nyitott szemmel járunk a világban, követjük a jogszabályváltozásokat, követni tudjuk a változásokat, ennek köszönhetően igyekszünk megfelelni a hallgatói- és munkaerő piaci igényeknek.

Gróf Széchenyi Ödön Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola

Cím: Debrecen, Széchenyi u. 8. 2em. 3.
Telefonszám: +3652415628
E-mail cím: gorogdemeter@gmail.com

OM: 201478

Felnőttképzési engedély szám: E/2021/000093

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/003790